TÜBİTAK BİGG Hızlandırma Programı!

Bildiğiniz üzere TÜBİTAK öğrenci ve mezuniyeti üzerinden 5 yıl geçmemiş olan girişimcilere teknoloji temelli iş fikirleri konusunda 150 bin TL hibe destek sağlamaktadır.

Ancak bu destek için yapılan birinci aşama başvurularını doğrudan kendisi almak yerine, bu konuda altyapısı olan üniversite ve teknoparklar üzerinden kabul etmektedir. Özyeğin Üniversitesi bu başvuruları kabul edebilen yerlerden birisidir. Konuyla ilgilenen öğrencilerimizi  yönlendirebilirsiniz. Aynı zamanda  bu tür öğrencilerin  bizimle de irtibat kurmaları da onlar için faydalı olacaktır.

Özyeğin Üniversitesi tarafından hazırlanan duyuru metnine buradan ulaşabilirsiniz.

image

ERA-NET E-Rare-3 Nâdir Hastalıklar Araştırma Projeleri Çağrısı TÜBİTAK Başvurusu!

E-Rare-3, Nadir Hastalıklarda ERA-NET Araştırma Projeleri Çağrısına Ulusal ve Uluslararası başvuru aynı anda alınacaktır.

Türkiye’den çağrıya başvuru yapacak araştırmacılarımızın,  12 Şubat 2018 (20:00) tarihine kadar http://ardeb-pbs.tubitak.gov.tr/ sayfasından başvurularını TÜBİTAK’a yapmaları gerekmektedir. Ayrıca, başvuru sahiplerinden, proje önerilerinin imzalı basılı kopyalarını 16 Şubat 2018 (17:00) tarihine kadar posta ile göndermeleri zorunludur.

Çağrı ve uluslararası başvuru ile ilgili ayrıntılı bilgi için tıklayınız . Çağrıyla ilgili hazırladığımız bilgi notuna buradan ulaşabilirsiniz.

Konuyla ilgili destek almak isteyen hocalarımız Esra Hanım ile iletişime geçebilirler (esraagrali@medipol.edu.tr, dahili: 1636).