Cosme Programı Genç Girişimciler İçin Erasmus

Tarih: 18 Mayıs 2018
Saat:11.00-12.00
Yer: Medipol Üniversitesi  Güney Kampüs B204 No’lu Amfi

Kendi işinizi kurmayı mı düşünüyorsunuz? Ya da hâlihazırda başarılı bir işletmeniz var ve yeni pazarlara açılmak, yeni fikirler edinmek mi  istiyorsunuz?

Bu Soruların Cevapları Öğrenmek İsterseniz  18 Mayıs Cuma Günü Saat 11.00-12.00 arasında Güney Kampüs B204 No.lu Amfide Gerçekleşecek, İKMİB Proje Uzmanı
M. Meltem Şimşek Hanımın  Konuk Olacağı Genç Girişimciler için Erasmus Bilgilendirmesine Davetlisiniz!

Genç Girişimciler için Erasmus, Avrupa Birliği tarafından finanse edilen iki yönlü bir girişimci değişim programıdır. Bu program hibe desteklidir.

Genç Girişimciler için Erasmus Programı ile;

» Yeni girişimciler ile tecrübeli işletmeleri bir araya getirmek,

» Girişimcinin iş fikrini misafir olacağı işletmede işin başında olgunlaştırabilme şansı, uluslararasılaşma imkânı,

» Ev sahibi işletmeye Ar-Ge konusunda destek,

» Doğal bir iş ağı oluşturmak,

» Aracı ulusal kuruluşların hareketliliğini sağlamak hedeflenmektedir

26 Nisan Dünya Fikri Mülkiyet Günü kutlandı.

Dünya Fikri Mülkiyet Günü kapsamında patent ve tasarım başvurularında bulunan akademisyenlerimize teşekkür plaketleri sunuldu.

Untitled-2

Üniversitemizin bilim ve teknoloji üretiminde kalıcı üstünlükler kazanmasını sağlamayı amaçlayan Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) tarafından, Dünya Fikri Mülkiyet Günü kapsamında patent ve tasarım başvurularında bulunan akademisyenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür plaketi verildi. Fikri ve Sınai Haklar Uzmanı Patent ve Marka Vekili Avukat Safiye Soyupak’ın açış konuşmasını yaptığı törene Rektörümüz Prof. Dr. Sabahattin Aydın, Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Atilla Dikbaş, Uluslararası Tıp Fakültesi Tıbbi Farmakoloji AD Başkanı Doç. Dr. Mustafa Güzel ve TTO Direktörü Dr. İlker Köse başta olmak üzere çok sayıda akademisyen ile öğrenciler katıldı. Programda konuşan Rektör Aydın, yeni bir üniversite olmalarına rağmen proje yapabilirliğin farkına vardıklarını söyledi. Medipol bünyesinde üretilen fikirlerin insanlığa faydası olması dileğini aktaran Aydın, yakın gelecekte fikirlerin üretime geçeceğine olan inancını dile getirdi. TTO Direktörü Dr. İlker Köse ise halihazırda 750 civarında araştırma projesi ile ilgilendiklerini kaydetti. Konuşmaların ardından, patent ve tasarım başvurularında bulunan akademisyenlerimize teşekkür plaketleri sunuldu.

26 Nisan 2018 Dünya Fikri Mülkiyet Günü Fotoğrafları İçin Lütfen Tıklayınız.