BİDEB 2219- Yurt Dışı Doktora Sonrası Araştırma Burs Programı ve 2224-A Yurt Dışı Bilimsel Etkinliklere Katılımı Destekleme Programı’nın başvuru sonuçları açıklanmıştır!

Değerli Hocalarımız ve Öğrencilerimiz,

BİDEB 2219- Yurt Dışı Doktora Sonrası Araştırma Burs Programı ve  2224-A Yurt Dışı Bilimsel Etkinliklere Katılımı Destekleme Programı’nın başvuru sonuçları açıklanmıştır.

Programa başvurmuş olan hocalarımızın sisteme kaydının yapılabilmesi ve kabul evrakları sürecinde destek alabilmesi için Teknoloji Transfer Ofisine bilgi vermesi gerekmektedir.

TÜBİTAK ARDEB VE BİDEB destek programlarına başvuruda bulunmuş ve sisteme kaydını yaptırmamış olan hocalarımızın ve öğrencilerimizin Teknoloji Transfer Ofisimizin ilgili fakülteden sorumlu uzmanı ile iletişime geçmesi rica olunur.

TÜBİTAK’tan destek olan hocalarımız ve öğrencilerimiz ofisimizde fakültenizden sorumlu uzmanımız ile iletişime geçerek destek alabilirsiniz;

-Şeyma GÜNER– BİDEB Destekleri Uzman Yardımcısı: Tıp Fakültesi, Uluslararası Tıp Fakültesi sguner@medipol.edu.tr, 1642

-Tuğçe TÜRKAY-BİDEB Destekleri Uzman Yardımcısı: Diş Hekimliği Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Eczacılık Fakültesi  tturkay@medipol.edu.tr, 1643

-Ece ÇETİN-BİDEB Destekleri Uzman Yardımcısı: Eğitim Fakültesi, İletişim Fakültesi, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, İşletme Fakültesi, Mimarlık ve GSF, Hukuk Fakültesi,  ececetin@medipol.edu.tr, 1631

-Esra AĞRALI: Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, esraagrali@medipol.edu.tr, 1636