GİRİŞİMCİLİK VE İNOVASYON YÖNETİMİ SERTİFİKA PROGRAMI 30 Ekim-3 Kasım Tarihleri Arasında Medipolde Gerçekleşecek!

Değerli Hocalarımız ve Öğrencilerimiz,

30 Ekim-3 Kasım 2017 Tarihleri arasında İstanbul Medipol Üniversitesi Kavacık-Güney Yerleşkesinde gerçekleşecek olan GİRİŞİMCİLİK VE İNOVASYON YÖNETİMİ SERTİFİKA PROGRAMI’nın detayları şu şekildedir:

Eğitim İçeriği:

Sıfır Yerçekimi, yeni çağdaki iş konseptlerini oluşturma konusundaki kişisel ilgiyi arttırmak için gerekli zihin kayması ve vizyonunu sağlamak için tasarlanmış ilham verici bir girişimcilik ve yenilik düşünme programıdır.

Hedefimiz, büyük şirketlere, ürünlere ve çözümlere harika fikirler geliştirme konusunda istekli ve aktif girişimcilere yardımcı olmaktır. Çünkü oradaki müthiş ürün fikirleri ve potansiyel girişimcilerin dünyayı daha iyi bir yer haline getirebileceğine inanıyoruz.
Hikaye anlatımı, insanlara bazı konularda bir anlayış, saygı ve takdir geliştirmeleri için benzersiz bir yöntemdir. Bu yaklaşım, ana fikri doğrudan sunmanın, zihin içine girmenin ve başkasıyla kişisel olarak bağlantı kurmaya yardımcı olmanın en iyi yolu olarak kanıtlanmış verilere sahiptir.

Kimler İçin?

Girişimcilik ruhuna sahip ve her an yenilikçi düşünce içerisinde olan herkese açık…

Eğitim Fiyatı

Medipol Üniversitesi Öğrencileri – 250 TL

Medipol Üniversitesi Akademisyenleri – 350 TL

Dışarıdan Katılımcılar – 500 TL

Eğitim Gün ve Saati

Tarih: 30 Ekim – 3 Kasım 2017

Saat: 16.30 – 19.30

Belge Hakkında

İstanbul Medipol Üniversitesi Sertifikası

Eğitmenler Hakkında

Atahan Işık:

Kaliforniya’da bulunan Related Co & İş Geliştirme ve Büyüme Danışmanlık firması ortağıdır. Ulusal ve global teknoloji firmalarında tecrübe ve kanıtlanmış geçmiş tecrübesi ve iş geliştirme uzmanı olarak 10 yıl geçirmiştir. Danışmanlık çalışmalarının yanında, University of California, Irvine Yenilik Yönetimi ve Girişimcilik programında program irtibat rolü üstleniyor. Işık, teknoloji ve yeni iş konseptleriyle tutkuyla ilgileniyor ve genç girişimcilerin ve çözümlerinin dünyayı yaşamak için daha iyi bir yer haline getireceğine inanıyor

Sertifika programının afişine buradan ulaşabilirsiniz.

Katılım sağlayacakların kayıt yaptırması zorunludur!

Kayıt için lütfen tıklayınız