İstanbul Kalkınma Ajansından İki Projemiz Destek Alıyor

Bu 2016’da açılan İSTKA Mali Destek Programı çağrılarına dört projede Başvuru Sahibi, bir projede Orak, bir projede ise İştirakçi olarak toplam 6 proje başvurusunda yer aldık. Bunlardan Mühendislik fakültemizin başvurduğu ve birinde Başvuru Sahibi, diğerinde Ortak rolünde olduğumuz iki projemiz desteğe hak kazanmıştır. Mühendislik Fakültemizi ve değerli hocalarımızı tebrik ediyor, projelerimizin üniversitemiz için hayırlı olmasını diliyoruz. Projelerimiz ve Proje Yürütücülerimiz aşağıda yer almaktadır.

Proje Adı Başvuru Sahibi Ortak Proje Yürütücüsü (Medipol)
Yenilikçi Mikroskop Teknolojileri Merkezi İstanbul Medipol Üniversitesi   Yrd. Doç. Dr. M. Fatih TOY,

Doç. Dr. Bahadır K. GÜNTÜRK

Kanser Odaklı Veri Çözümleme, Genomik Analiz, Ar-Ge Ve Genombilim Eğitimi Yönünde Kapasite Arttırma Projesi: “Kansere Çaare” İstanbul Anadolu Kuzey Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği İstanbul Medipol Üniversitesi Yrd. Doç. Dr. Emre KARAKOÇ