Lisans Öğrencilerinden Bitirme Tezi Hazırlayanlara Burs İmkanı!

Değerli Hocalarımız ve Öğrencilerimiz,

2001 Yılında kurulan Türkiye Çevre Koruma Vakfı, T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığının desteklenmesi ve güçlendirilmesi faaliyetleri yanında, ülkemiz çevre değerlerinin korunması ve geliştirilmesine yönelik çalışmalara katkı ve destek sağlayan bir sivil toplum kuruluşu olarak faaliyetini sürdürmektedir.

Vakfın Yönetim Kurulu tarafından, Haziran ayında tezlerini teslim edecek öğrencilere yönelik ayda 400 TL olmak üzere, 4 ay süre ile Çevre Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Kimya Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği ile Mimarlık, Şehir Planlama, Biyoloji ve Kimya bölümlerinde bitirme tezi hazırlayan toplam 400 lisans öğrencisine burs verilmesine karar verilmiştir.

Belirtilen konu başlıkları altında bitirme tezi hazırlayan Lisans öğrencileri buraya tıklayarak 1 Mart 2017 tarihine kadar başvuru yapabilecektir. 1 Mart 2017 tarihi baz alınarak burslar ödenmeye başlanacaktır. Burs almaya hak kazananların isimleri vakfın web sitesinde duyurulacaktır.