Öğrencilerimiz İçin TÜBİTAK Burs İmkanları

Özellikle danışmanı olduğunuz öğrencilerinize duyurabilmeniz ve teşvik edebilmeniz için TÜBİTAK’ın verdiği burslarla ilgili duyuru yapmak istiyoruz.

TÜBİTAK, T.C. Vatandaşı olan, doğa bilimleri, mühendislik ve teknoloji, tıbbi, tarımsal, sosyal ve beşeri bilimler alanlarından birinde tezli yüksek lisans/doktora öğrencileri ve tezli yüksek lisans/doktora yapmak isteyen son sınıf öğrencilerinin başvuru yapabildiği  2211-yurt içi lisansüstü burs programı kapsamında burs desteği vermektedir. Bu kapsamda YL öğrencileri için çalışmıyorsa 1.000 TL, çalışıyorsa 400 TL; doktora öğrencileri için ise çalışmıyorsa 1.800 TL, çalışıyorsa 500 TL destek imkanı vardır (bu tutarlar 2016’da artabilir).

Programların detayları, başvuru tarihleri, koşulları ve dikkat edilmesi gereken hususlar aşağıdaki linklerde yer almaktadır:

Burs programları ile ilgili her türlü destek için ofisimizden Gizem Hanım sizlere ve öğrencilerimize destek olacaktır.

Gizem GENÇYÜREK
Dahili: 5450