Yayın Teşvikleri

Değerli Araştırmacılarımız, Projeleriniz sırasında hazırladığınız bilimsel yayınlarınız (makale, bildiri, kitap, bölüm editörlüğü, vb.) için Üniversitemizin yayın teşviklerinden yararlanabilirsiniz. Üniversitemizde Yayınların Teşvik Programı Uygulama Esaslarına ulaşmak için buraya tıklayınız. Yayın teşviklerine başvurular, MEBİS uygulamasındaki “Öğretim Elemanı” menüsündeki Yayınlar sayfasından yapılmaktadır. MEBİS’e giriş yapmak için buraya tıklayınız. Yayın Teşvik Komisyonu tarafından hazırlanmış olan, yayın teşvikleri için MEBİS’ten başvurunun nasıl yapılacağını ve sıkça sorulan soruları cevaplarını açıklayan kılavuza erişmek için buraya tıklayınız. Yayın teşvikleri konusu TTO’nun sorumluluk alanında değildir. Konuyla ilgili her türlü sorunuz için Dr. İlyas ÖZÇİÇEK’e müracaat edebilirsiniz. (iozcicek@medipol.edu.tr).