TÜBİTAK 4004, 4005 ve 4007 Çağrı Başvuruları Devam Ediyor!

TÜBİTAK, aşağıda belirtilen çağrı başlıkları ile Bilim ve Toplum Destekleri kapsamında başvuruları kabul etmektedir:

• 4004 – Doğa Eğitimi Ve Bilim Okulları: Bilginin toplum ile buluşturulmasını ve yaygınlaştırılmasını, bunu yaparken de bilginin mümkün olduğunca görselleştirilerek, etkileşimli uygulamalarla anlaşılır bir biçimde aktarılmasını amaçlamaktadır.
  • 4005 – Bilim ve Toplum Yenilikçi Eğitim Uygulamaları: Öğretmenlere / akademisyenlere, kendi branşlarına yönelik olarak öğrencilerde ilgi ve merak uyandırmak, olumlu tutum geliştirmek, öğrencilerinin motivasyonlarını artırmak ve öğrenmelerini sağlamak için gerekli bilgi ve becerileri yenilikçi yaklaşımlar aracılığıyla etkileşimli olarak kazandırmayı hedeflemektedir.
  • 4007 – Bilim Şenlikleri: Bilimsel bilginin geniş toplum kitlelerine ulaştırılması ve bilim-teknoloji arasındaki etkileşimin kavratılması için sergi, sahne şovları, gösteri, atölye/laboratuvar çalışmaları, yarışmalar, söyleşiler vb. etkinlikler yoluyla katılımcıların temel bilimsel olguları fark etmelerinin sağlanması, merak duygularının, araştırma, sorgulama ve öğrenme isteklerinin tetiklenmesini amaçlamaktadır.

Son başvuru tarihi22 Ocak 2018

Proglarla ilgili duyuru afişi için tıklayınız.

BİDEB destekleri için ofisimizden Gizem Hanıma ulaşabilirsiniz (dahili:1637, e-posta: ggencyurek@medipol.edu.tr)