TÜBİTAK KAMAG “Adli Uygulamalarda Kullanılabilir STR Analiz ve DNA İzolasyon Kitlerinin Geliştirilmesi” Başlıklı Çağrısı Açıldı!

TÜBİTAK Kamu Kurumları Araştırma ve Geliştirme Projelerini Destekleme Programı (1007 Programı) kapsamında Emniyet Genel Müdürlüğü’nün müşteri kurum olarak yer aldığı ihtiyaç başlığına yönelik çağrı duyurusu Kamu Araştırmaları Destek Grubu (KAMAG) tarafından 11.07.2017 itibari ile yayınlanmıştır.

Çağrı başlığı ve dokümanlarına uygun olarak hazırlayacağınız kurumsal proje başvurunuzu aşağıda belirtilen çağrı son tarihine kadar TÜBİTAK’ a elektronik ortamda iletebilirsiniz:

Müşteri Kurum: Emniyet Genel Müdürlüğü

Çağrı No: 1007-EGM-2017-01

Çağrı Başlığı: Adli Uygulamalarda Kullanılabilir STR Analiz ve DNA İzolasyon Kitlerinin Geliştirilmesi

Çağrı Açılış Tarihi: 11.07.2017

Çağrı Kapanış Tarihi: 22.09.2017

Çağrıya ilişkin detaylı bilgilere ve başvuru sistemine buradan ulaşabilirsiniz.

Fakültelere göre ilgili arkadaşların bilgileri aşağıdaki gibidir:

1. Esra KIZILKAYA (ARDEB: Mimarlık Fakültesi, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, esrakizilkaya@medipol.edu.tr ,dahili: 1632 )
  2. Gizem GENÇYÜREK (ARDEB: Sağlık Bilimleri Fakültesi  ggencyurek@medipol.edu.tr , dahili:1637)
  3. Özge ELMAS (ARDEB: Tıp/U. Tıp Fakültesi, boelmas@medipol.edu.tr, dahili: 1634)
  4. Kübra AKSOY (ARDEB: Diğer tüm fakülteler için, kaksoy@medipol.edu.tr, dahili: 1633)