TTO Duyuru: ÖNEMLİ! BAP Lisansüstü Eğitim Teşvik Bursu Başvuruları Bugün Başlıyor!

Bildiğiniz üzere üniversitemiz, lisansüstü eğitim alan başarılı öğrencilerimizi teşvik etmek amacıyla “BAP Lisansüstü Teşvik Bursu” desteği sağlamaktadır.

Ancak bu destek tüm öğrencilerimize açık olmayıp, sadece üniversitemizin araştırma merkezlerinde ve anabilim dallarında tam/yarı zamanlı olarak görevli olan öğrencilerimize özeldir. Bununla birlikte, tam/yarı zamanlı görev alsa dahi, mesleki unvan kazandıran branşlarda (TUS, DUS, Ortodonti, Ağız Diş ve Çene Cerrahisi, Protetik Diş Tedavisi, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Klinik Psikoloji, Klinik Eczacılık, Bilişsel Rehabilitasyon, Ebelik, Hemşirelik, Odyoloji, Dil ve Konuşma Terapisi) okuyan veya hala özel öğrenci statüsündeki öğrencilerimiz bu desteğin kapsamı dışındadır. Başvuru ile ilgili formlar ile başvuru koşulları ve değerlendirme kriterleri için lütfen buraya tıklayınız. Detaylı bilgi için ofisimizden Furkan Gevrek’e  (fgevrek@medipol.edu.tr, Dahili:1644) ulaşabilirsiniz.

Öğrencilerimizin başvurularını almak için MEBİS’te İngilizce ve Türkçe girişe imkân sağlayan ayrı form hazırlanmış olup, bu forma MEBİS’e giriş yaptıktan sonra aşağıda görüldüğü üzere menüden erişebileceklerdir.

Bu formu ders seçimi yapan ve danışman onayı alan öğrencilerimiz  görebiliyor. Bu nedenle yukarıda belirttiğimiz şartları sağlayan ve bursa hak kazanabilecek olan öğrencilerimizin geç kalıp mağduriyet yaşamamaları için lütfen öğrencilerimizi ders seçim ve danışman onayı aşamalarını hızlıca tamamlamaları ve doldurmaları gereken başvuru formu hususunda bilgilendiriniz.

Teknik bir sorunla karşılaşmanız halinde lütfen hem mebisdestek@medipol.edu.tr adresine; hem de fgevrek@medipol.edu.tr adresine bildiriniz.

BAP Lisansüstü Teşvik Burs Başvuru tarihleri: 10-24 Şubat 2020 arasında olacaktır.