TTO Duyuru: BİDEB 2209-A Sonuçları Açıklandı!

Değerli Hocalarımız ve Öğrencilerimiz,

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından yürütülen 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Desteği Programı 2019 yılı 2. dönem başvuru sonuçları açıklanmıştır.

Başvuru sahipleri, başvuru durumları ile ilgili sonucu, online başvuru sisteminden (ebideb.tubitak.gov.tr) kullanıcı girişi yaparak “Başvurularım” alanından görebilirler.

Başvurmaya hak kazanmış öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Yeni dönem başvuruları mart ayı içerisinde başlayacaktır. Yeni dönemde başvuru yapacak öğrencilerimizin destek almaya hak kazanmış öğrencilerimizin mebis kayıtlarınızı tamamlanması ve Bideb’e gönderilecek evrakların hazırlanması için Proje Destek Birimimizle iletişime geçmeniz gerekmektedir.

-Gizay Güner- Ulusal Proje Destekleri Uzman Yardımcısı: Tıp Fakültesi, Uluslararası Tıp Fakültesi [email protected], 1845

-Tuğçe TÜRKAY– Ulusal Proje Destekleri Uzman Yardımcısı: Diş Hekimliği Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Eczacılık Fakültesi  [email protected], 1643

-Ece ÇETİN– Ulusal Proje Destekleri Uzman Yardımcısı: Eğitim Fakültesi, İletişim Fakültesi, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, İşletme Fakültesi, Mimarlık ve GSF, Hukuk Fakültesi, Meslek Yüksek Okulları,  [email protected], 1631

-Esra AĞRALI: Ulusal Proje Destek Uzmanı: Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, [email protected], 1636