TTO Duyuru: BİDEB 2247-Ulusal Lider Araştırmacılar Programı Çağrı Duyurusu

TÜBİTAK, bilimin ve teknolojinin her alanında Ülkemiz açısından stratejik değer taşıyan alanlarda çığır açıcı nitelikte gelişmeler sağlamaya yönelik hedefler içeren, alanında önemli boşlukları giderebilme ve araştırmacılara yeni bir bakış açısı kazandırabilme fırsatı sunan, önemli bir keşif ve/veya buluş yapma potansiyeli olan projeleri gerçekleştirecek olan yurt içindeki bilim insanlarına destek vermek amacıyla, 2247-A Ulusal Lider Araştırmacılar Programı adı altında yeni bir çağrıya çıktı.

Programa başvurular 02.03.2020 tarihinden itibaren yapılabilecektir.

2247-A Ulusal Lider Araştırmacılar Programı hakkında daha detaylı bilgi için ekteki dosyayı inceleyebilirsiniz. Başvuru hazırlığı için bilgi ve destek almak için TTO Ulusal Projeleri Destekleme Ofisi’mizdeki fakülte yetkiliniz ile iletişime geçebilirsiniz.

-Gizay Güner- Ulusal Proje Destekleri Uzman Yardımcısı: Tıp Fakültesi, Uluslararası Tıp Fakültesi [email protected], 1845

-Tuğçe TÜRKAY– Ulusal Proje Destekleri Uzman Yardımcısı: Diş Hekimliği Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Eczacılık Fakültesi  [email protected], 1643

-Ece ÇETİN– Ulusal Proje Destekleri Uzman Yardımcısı: Eğitim Fakültesi, İletişim Fakültesi, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, İşletme Fakültesi, Mimarlık ve GSF, Hukuk Fakültesi, Meslek Yüksek Okulları,  [email protected], 1631

-Esra AĞRALI: Uluslararası Proje Destek Uzmanı: Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, [email protected], 1636