TTO Duyuru: Sanayiye danışmanlık vermek isteyen hocalarımızın dikkatine!

Üniversite – Sanayi İş Birliği Birimimiz TTO adına Üniversite Personel Kataloğu oluşturmaktadır. Bu sebeple, MEBİS sistemine giriş yaptığınızda ana ekranın üst sekmesinde karşınıza konu hakkında uyarı mesajı çıkmaktadır. Sizden ricamız, uzmanlık alanlarınızı MEBİS ‘ÖZGEÇMİŞ’ bölümünde yer alan ”Faaliyet Alanları” üzerinden seçip, uygun alan yoksa “diğer” bölümünden ekleyerek güncellemenizdir. Sistem, MEBİS üzerinden 7 Mart tarihine kadar açık kalacaktır. Bu tarihe kadar çalışma alanlarınızla ilgili bilgilerin güncellenmesi gerektiğini hatırlatmak isterim.

Özgeçmişinizi ve faaliyet alanlarınızı güncel tutmanız danışmanlık hizmeti verme potansiyelinizi arttıracaktır.

Diğer yandan, akademisyenlerimizle İletişim Fakültesine bağlı olan ‘Medya Merkezi’nin desteğiyle Kataloğumuz için video çekimleri gerçekleştirmekteyiz. Buradaki amacımız, hem siz değerli hocalarımızın kendilerini tanıtma imkanı bularak özel ve kamu sanayii kuruluşları ile oluşturulabileceğiniz iş birliklerini artırmak hem de üniversite tanıtımımıza katkıda bulunmaktır. TTO adına var olan internet sayfamızda ve aylık yayınladığımız bültende de bu kısa tanıtım videolarınıza yer vereceğiz.

Video çekimleri için sorumlu arkadaşımızın iletişim bilgilerini aşağıda bilginize sunuyorum.

• Narin Tanış: Üniversite Sanayi İş Birliği Uzman Yardımcısı // E-mail[email protected]Dahili: 1651